ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Hλεία:45χρονη σε απόγνωση-Συνελήφθη για βίαιη συμπεριφορά στο σύζυγο και τα παιδιά της

Σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, μια 45χρονη είχε αναστατώσει τη γειτονιά με τη συμπεριφορά της απέναντι στην οικογένειά της. Έβριζε το συζυγό της και χτυπούσε τα παιδιά της.Το Σάββατο, επιτέθηκε ξανά στον άντρα της με βρισιές και μετά χτύπησε στο κεφάλι τον πεντάχρονο γιο της... Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κρεστένων για προληπτικούς λόγους, ενώ αστυνομικοί συνέλαβαν την 45χρονη.

Κατά τ' άλλα, δεν έλειψαν και το τελευταίο 24ωρο τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων. Στο Λαντζόι, οι διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι, χωρίς να αφήσουν ίχνη παραβίασης και πήγαν «καρφί» στην κρεβατοκάμαρα. Στην ντουλάπα βρήκαν τα χρυσαφικά και δεν άφησαν τίποτα. Τις 10.000 ευρώ έφτασε η αξία των κλοπιμαίων.

Στον Πύργο, στην οδό Αλφειού, δύο άτομα μπήκαν σε σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο για να πάρουν την τηλεόραση και διάφορα είδη προικός, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ. Ο ένας από τους δύο δράστες συνελήφθη.

Σε σούπερ μάρκετ στον Πύργο, πέντε τσιγγάνες έκαναν «ντου» στα ράφια και άρπαξαν είδη τροφίμων και απορρυπαντικά, αξίας... 50 ευρώ.

Στην περιοχή της Αμαλιάδας, οι κλέφτες μπήκαν από το παράθυρο σε σπίτι για να πάρουν ένα θαμνοκοπτικό, δύο αλυσοπρίονα, ένα κόφτη σίδερων, ένα καμινέτο, τις μπαταρίες του μπάνιου και της κουζίνας, δύο μπαλαντέζες και διάφορα εργαλεία, συνολικής αξίας άνω των χιλίων ευρώ.

Στα Λεχαινά άγνωστοι διέρρηξαν αυτοκίνητο για να πάρουν ένα ράδιο-cd, τον ενισχυτή και ένα μεγάλο ηχείο, αξίας 400 ευρώ.

Στο Τραγανό άγνωστοι έκλεψαν το πορτοφόλι ενός 48χρονου που περιείχε το δίπλωμα, την ταυτότητα του και 450 ευρώ.
Πηγή: www.thebest.gr