ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μακρυχέρηδες "ρήμαξαν" τη λαϊκή

Παρά την μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση, η λαϊκή του Πύργου πραγματοποιήθηκε κανονικά, με τους κλέφτες να δρουν σε... πολυεθνικό φόντο, μιας και τα θύματα τους -όλα γυναίκες- δεν ήταν μόνο Ελληνίδες.
Λαϊκής αγοράς του Πύργου το ανάγνωσμα λοιπόν:
Μια υπήκοος Αλβανίας από τα Λαστέϊκα έπεσε θύμα δύο αθίγγανων γυναικών. Της πήραν το... καρότσι, που πέρα από τα ψώνια περιείχε την τσάντα της με το ποσό των 240 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορά προσωπικά έγγραφα.
Άγνωστοι δράστες έκλεψαν μέσα από το φορτηγάκι γυναίκας παραγωγού αγροτικών προϊόντων ένα βαλιτσάκι, που περιείχε μια ταμειακή μηχανή αξίας 500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 150 ευρώ.
Μια υπήκοος Βελγίου και κάτοικος Σκαφιδιάς κατήγγειλε στην Αστυνομία πως, την ώρα που βρισκόταν στη λαϊκή και μέσα στο συνωστισμό, άγνωστοι δράστες  έκλεψαν το πορτοφόλι της, που περιείχε το ποσό των 800 ευρώ.

Στις υπόλοιπες αστυνομικές ειδήσεις του iliatora.gr, ένας 34χρονος συνελήφθη από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στο Βαρθολομιό, όταν εντοπίστηκε να κατέχει 1,6 γραμμ. ηρωίνης σε βραχώδη μορφή, ενώ στο στάβλο του καλλιεργούσε τρεις γλάστρες με ισάριθμα φυτά κάνναβης ύψους 10 έως 20 εκατοστών.

Στον Αμπελόκαμπο, άγνωστοι έκλεψαν από περιφραγμένο αγρόκτημα έξι αρνιά βάρους 15 κιλών έκαστο, αξίας 200 ευρώ. Μάλλον για παϊδάκια σήμερα Τσικνοπέμπτη προορίζονται...

Τέλος, σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην οδό Κολοκοτρώνη στην Αμαλιάδα το μεσημέρι της Τετάρτης, ένας 26χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.
Πηγή: iliatora.gr