ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Αμαλιάδα: Τραγικό δυστύχημα με δυο νεκρούς

Δυο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη λίγο μετά τις έξι το πρωί στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος  του Λατιφίου Αμαλιάδας. Τα τέσσερα άτομα επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο το οποίο κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του δεξιά και προσέκρουσε διαδοχικά στο κρασπεδόρυθρο και σε τσιμεντένιο στύλο ηλεκτροφωτισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέα επέστρεφε από διασκέδαση στον Πύργο, όμως η βροχή που έπεφτε έκανε τον δρόμο ιδιαίτερα ολισθηρό. Το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του ακριβώς στη μεγάλη στροφή της διασταύρωσης προς Καρδαμά. Σχεδόν μετά από μια ώρα αγωνιωδών προσπαθειών υπό συνεχή βροχή, οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας και Πύργου κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τα τέσσερα άτομα τα οποία είχαν γίνει ένα «κουβάρι» μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με την τσιμεντένια κολώνα.
Ασθενοφόρα από τον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Βάρδα έφτασαν στο σημείο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν να παράσχουν μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες βοήθεια στους εγκλωβισμένους.
Αξίζει να σημειωθεί η συμβολή των εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του παραρτήματος Ηλείας, που με έξι άτομα από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και συνέδραμαν στις προσπάθειες πυροσβεστών και διασωστών ΕΚΑΒ.
Λίγο νωρίτερα στον Πύργο στην οδό Αλφειού, σε ένα άλλο τροχαίο ατύχημα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους.
Πηγή: www.thebest.gr