ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Εν αναμονή εξελίξεων στην Ολυμπία Οδό - Ανακοινώσεις περιμένουν αύριο οι εργαζόμενοι

27 Απριλίου. Μέσα ορόσημο για τους εργαζομένους της vinci, που έχει αναλάβει μαζί με άλλες εταιρείες την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος -Πάτρα-Πύργος -Τσακώνα.
Όπως έχει πει το Σωματείο Εργαζομένων στη Vinci "Η Γαλαρία", "στην εταιρεία VINCI η 27η Απρίλη είναι η ημερομηνία ορόσημο. Αν συνεχισθεί η χρηματοδότηση θα συνεχισθούν κανονικά οι εργασίες ειδάλλως θα προχωρήσουν σε πάγωμα των εργασιών και πιθανή υποχρεωτική άδεια των εργαζομένων, ενώ στην εταιρεία J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. προχώρησαν την Μ.Τετάρτη σε υποχρεωτική άδεια των εργαζομένων μέχρι τις 31 Μάη".
Oι εργαζόμενοι που επέστρεψαν σλημερα στην εργασία τους, μόνο καλή ψυχολογία δεν διαθέτουν, δεδομλενου ότι το εργασιακό μέλλον τους είναι τουλάχιστον αβέβαιο...
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει εκατοντάδες απολύσεις εργαζομένων στο έργο και η τύχη των υπολοίπων θα κριθεί άμεσα, μιας και εντός των ημερών αναμένεται να απαντηθεί το ποια θα είναι η συνέχεια στις εργασίες των πέντε αυτοκινητοδρόμων, που κατασκευάζονται με τη μέθοδο παραχώρησης.
Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του μήνα να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για την συνέχιση των εργασιών.Ίδωμεν!
Πηγή: www.thebest.gr