ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ηλεία: Οι νεολαίοι του ΚΚΕ έπαιξαν μπάλα κατά των ναρκωτικών

Στα πλαίσια  της δίμηνης καμπάνιας της ΚΝΕ κατά όλων των ναρκωτικών, η Νομαρχιακή Οργάνωση Ηλείας της ΚΝΕ πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5x5 με το κεντρικό σύνθημα «Ζωή ολόκληρη – Όχι με δόσεις – Όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Στο γήπεδο μοιράστηκαν ανακοινώσεις με τις θέσεις της ΚΝΕ κατά των ναρκωτικών και αναρτήθηκαν δύο πανό, ένα για το τουρνουά που πραγματοποιείται και τα ναρκωτικά και άλλο ένα στο οποίο γραφόταν «Η εμπορευματοποίηση παράγει το χουλιγκανισμό – Πάλη για Λαϊκή Εξουσία και υγιή Αθλητισμό».
Σε ανακοίνωση της οργάνωσης αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:
Ήταν  μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την Νομαρχιακή Οργάνωση Ηλείας της ΚΝΕ η οποία είχε θετική ανταπόκριση με τη συμμετοχή μεγάλο αριθμό νέων οι οποίοι έχουν αγανακτήσει από τη σημερινή κατάσταση.
Δεν είναι τυχαίο ότι την περίοδο της οικονομικής κρίσης έχουν αυξηθεί τα ναρκωτικά σε εργατογειτονιές  και παιδιά λαϊκών οικογενειών. Αυτοί οι νέοι είναι η αυριανή βάρδια της εργατικής τάξης, οι αυριανοί εκμεταλλευόμενοι εργάτες. Θέλουν να τους έχουν  στο χέρι και <<κοιμισμένους>>, για να μην μπορούν να αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους ως άνθρωποι και ως εργάτες. Είναι συγκεκριμένοι οι υπεύθυνοι και έχουν ονοματεπώνυμο. Όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονται τον κόπο τόσων ανθρώπων που φτάνουν τοις οικογένειες μας σε οικονομικό αδιέξοδο, οι ίδιοι με δηλώσεις τους χωρίζουν τα ναρκωτικά σε «σκληρά» και «μαλακά». Οι ίδιοι λένε πώς είναι ελευθερία η χρήση ναρκωτικών.»
Πηγή: www.thebest.gr