ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζει προετοιμασία ο Πανηλειακός

Αυτή την αγωνιστική για τον Πανηλειακό υπάρχει «υποχρεωτική» ανάπαυλα, αφού την Κυριακή θα αγωνιζόταν (πάλι) εκτός έδρας, στην Αγία Παρασκευή, αν η αθηναϊκή ομάδα δεν είχε αποσυρθεί για οικονομικούς λόγους. Έτσι θα πάρει τους βαθμούς και θα συνεχίσει την προετοιμασία για το μεγάλο επόμενο ματς, όπου θα υποδεχθεί στον Πύργο τον Απόλλωνα (την Κυριακή 6 Μαρτίου στο Στάδιο Πύργου).
Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, την Παρασκευή έγινε κι ένα φιλικό ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας (στο Στάδιο Πύργου), αφού και οι "πράσινοι" της Βουπρασίας έχουν αυτή την αγωνιστική «υποχρεωτική» ανάπαυλα στο πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας Ηλείας όπου παραμένουν συμπρωτοπόροι με τον ΠΦΟ Πανόπουλου(αφού θα αγωνίζονταν με το Κάστρο που έχει αποσυρθεί εξαρχής). Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 2-0 σε μια αναμέτρηση όπου οι δυο τεχνικοί Γ. Τόγιας και Ανδρ. Σπυρόπουλος είχαν την ευκαιρία να κάνουν διάφορες αγωνιστικές δοκιμές.
Σκόραραν στο πρώτο μέρος οι Μπράβος και Λαμπρογεώργος. Ενώ στο ίδιο διάστημα πέναλτι του Μπρη αποκρούστηκε από τον Αντωνόπουλο.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Τρυφωνόπουλος, Τσαντίλης, Αντωνόπουλος, Κολόκας, Κοτσώνης, Νικολόπουλος (18' λ.τρ. Πλαστουργός), Αντωνίου, Μπράβος, Μπρης, Σ. Σωτηρόπουλος, Λαμπρογεώργος. (στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Θεοδωρακόπουλος, Τσουκαλάς, Θωνιάτης, Γ. Σωτηρόπουλος, Οικονομίδης, Δάνισκας, Τρίμμης - υπό δοκιμή).
ΠΑΟΒ: Α. Αντωνόπουλος, Διαμαντόπουλος, Αβράμης, Σιδηρόπουλος, Μαρσέλης, Βραχνής, Δημητρόπουλος, Τσιχλιάς, Πολίτης, Σωτηρόπουλος (35' λ.τρ. Β. Παντέλης), Χαματάι. (στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γεωργιόπουλος, Παπουτσής).

Ο Πανηλειακός θα κάνει πρωινή προπόνηση το Σαββατο και ρεπό την Κυριακή, με επάνοδο στις προπονήσεις τη Δευτέρα.
Οι έχοντες προβλήματα τραυματισμών Δούλος και Παπαγεωργίου θα δοκιμάσουν τη Δευτέρα να μπουν σε προπονητικό ρυθμό και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση τους. Για το Νικολόπουλο που αποχώρησε από το φιλικό, δε φάνηκε το χτύπημα να είναι σημαντικό.
Νάσος Σκούρας
Πηγή: www.thebest.gr