ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ν. Καραθανασόπουλος: Ο Καραγεωργόπουλος είναι υποκείμενο και εργατοπατέρας

Σε δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του βουλευτή, αναφέρονται τα εξής: «Σε ραδιοφωνική εκπομπή του ρ/σ ΣΚΑΪ Πάτρας το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε. Δ. Καραγεωργόπουλου, με το θράσος του εργατοπατέρα, κατήγγειλε το βουλευτή του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλο, ότι δήθεν, χτύπησε μαζί με συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ το «προσωπικό ασφαλείας» στην ΕΛΠΑΚ και ότι χειροδίκησε σε εργαζόμενο.
Στο εργοστάσιο της ΕΛ-ΠΑΚ, η εργοδοσία σε συμφωνία και συνεργασία με τον αντιπρόεδρο του ΕΚ Πάτρας - Προέδρου του εργοστασιακού σωματείου Μαρμούτα έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό. Συνεννοήθηκαν να δουλέψουν εργαζόμενοι μετά τις 10:00π.μ
Απεργιακές επιτροπές του ΠΑΜΕ (οι οποίες περιφρουρούσαν από τα ξημερώματα) βρέθηκαν το μεσημέρι στο εργοστάσιο για να περιφρουρήσουν την απεργία. Η απεργιακή επιτροπή αντιμετώπισε  στο εργοστάσιο έναν καλά οργανωμένο απεργοσπαστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από την εργοδοσία και τραμπούκους, οι οποίοι προκαλούσαν από την πρώτη στιγμή.
Πλέον αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Δ. Καραγεωργόπουλου, αφού παίρνει υπό την προστασία του την εργοδοτική τρομοκρατία και τους τραμπούκους του απεργοσπαστικού μηχανισμού στο συγκεκριμένο εργοστάσιο.
Φτάνοντας σε σημείο εξαλλοσύνης κατήγγειλε τον βουλευτή για προπηλακισμό, καλύπτοντας και κρύβοντας ότι υπήρχε δολοφονική απόπειρα τραμπούκου του απεργοσπαστικού μηχανισμού εναντίον της απεργιακής επιτροπής, με την κάλυψη ή καθοδήγηση της εργοδοσίας.
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Για την ιστορία ας θυμηθεί το συγκεκριμένο υποκείμενο, ποιος τον προστάτεψε παλιότερα από τους μπράβους της εργοδοσίας στο Καζίνο του Ρίου.»
Πηγή: www.thebest.gr