ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Θρήνος στην κηδεία του Κώστα Ανδριόπουλου

Σε κλίμα οδύνης έγινε χθες στη Γαστούνη Ηλείας η κηδεία του 26χρονου ποδοσφαιριστή Κώστα Ανδριόπουλου, ο οποίος έχασε το Σάββατο τη μάχη για τη ζωή χτυπημένος από τη λευχαιμία. Εκατοντάδες άνθρωποι που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν βρέθηκαν στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Γαστούνης για να αποχαιρετήσουν τον νεαρό τερματοφύλακα.
Ανάμεσά τους ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο προπονητής Κώστας Σωτηρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Νίκος και Νεκτάριος Μπερτσιάς, με τους οποίους έπαιζε στην Παναχαϊκή ο Κώστας, όπως και ο παλιός φροντιστής της ομάδας Ανδρέας Μαραμένος. Ανακοίνωση για τον θάνατο του 27χρονου τερματοφύλακα Κώστα Ανδριόπουλου εξέδωσε ο ΠΣΑΠ.
«Ο συνάδελφος Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος δεν είναι πια μαζί μας. Ξεψύχησε καθώς έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία μετά από 13 μήνες αγώνα που αποδείχθηκε άνισος. Ο Κωνσταντίνος νοσηλευόταν στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο Πειραιά 'Μεταξά, όπου άφησε την τελευταία πνοή του αν και πολέμησε με όλες τις δυνάμεις του, πάντα με την οικογένεια του στο πλευρό του.
Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Κωνσταντίνου που χάθηκε τόσο πρόωρα, μόλις στα 26 χρόνια του.
Στο μέτρο των δυνατοτήτων και δυνάμεων του, ο Π.Σ.Α.Π. προσπάθησε να σταθεί αρωγός στην περιπέτεια του Κωνσταντίνου που όμως δεν κατάφερε να  αποφύγει το μοιραίο.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν για την αντιμετώπιση των εξόδων νοσηλείας του Κωνσταντίνου και όσους συμπαραστάθηκαν με οιονδήποτε τρόπο.
Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του Κωνσταντίνου. Εκαναν ότι μπορούσαν καλύτερο αλλά δεν ήταν δυνατό, όπως αποδείχθηκε, να σώσουν τον λεβέντη τους, στον οποίο έδωσαν τα πάντα και πάνω από  όλα αγάπη, αφοσίωση και στήριξη.
Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε».
Πηγή: www.thebest.gr