ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Και ξανά προς τη δόξα τραβούν

Γράφαμε χθες πως οι κλοπές και οι διαρρήξεις παρουσιάζουν ύφεση, αλλά κλέφτες και διαρρήκτες βάλθηκαν να μας διαψεύσουν άμεσα! «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες»...
Στα Χανάκια του δήμου Πύργου, οι κλέφτες τα πήραν όλα. Ξεκίνησαν με τα εργαλεία, ένα χορτοκοπτικό, ένα αλυσοπρίονο, τη μηχανή από το ραβδιστικό, δύο τρυπάνια, ένα τροχό και διάφορα άλλα εργαλεία. Ύστερα συνέχισαν με τους τενεκέδες του ελαιολάδου και πήραν συνολικά περίπου 220 κιλά. Για επιδόρπιο "χτύπησαν" τις... κότες. Πέντε σφαγμένες από τον καταψύκτη και τέσσερις μέσα από το κοτέτσι. Και η "λυπητερή" για τον ιδιοκτήτη… 3.000 ευρώ.

Ελαιόλαδο έκλεψαν και στην περιοχή της Ζαχάρως. Μπήκαν σε εξοχική κατοικία και πήραν δύο δοχεία και διάφορα εργαλεία, συνολικής αξίας 250 ευρώ.

Στο Τραγανό τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες κατάφεραν να τραβήξουν το ρολό ασφαλείας  και την αυτόματη πόρτα εισόδου σούπερ μάρκετ, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο τους. Μπήκαν μέσα και πήραν από τις δύο ταμειακές μηχανές το ποσό των 800 ευρώ.
Στην Αμαλιάδα, έκλεψαν από το Δημαρχείο Ήλιδας (Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο) τον ασύρματο πομποδέκτη VHF αξίας 600 ευρώ. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν χωρίς ίχνη παραβίασης της κεντρικής εισόδου. Σημείωση: Αυτή ήταν η τέταρτη διάρρηξη στο Δημαρχείο, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων.
Στη Γαστούνη διέρρηξαν και άλλο φαρμακείο. Έσπασαν την πόρτα και πήραν από την ταμειακή 500 ευρώ σε κέρματα.

Στη Βαρβάσαινα, οι κλέφτες είχαν κότσια αφού έκλεψαν ένα... κριάρι, βάρους 50 κιλών και αξίας 200 ευρώ.

Στον Πύργο από φορτηγό έκλεψαν τους εξωτερικούς καθρέπτες και τους ανεμοθραύστες, αξίας 550 ευρώ.

Στο Κάτω Σαμικό άγνωστοι διέρρηξαν αυτοκίνητο για να πάρουν το ασφαλιστήριο, την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα του ιδιοκτήτη.
Πηγή: iliatora.gr