ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ξυλοδαρμός μαθητή από τα αδέλφια μαθήτριας

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε το πρωί της Τετάρτης έξω από το σχολείο μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, από τα αδέλφια μιας μαθήτριας, για ένα πείραγμα που της έκανε…
Μάλιστα ο μαθητής χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, αφού είχε χτυπηθεί στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος, χωρίς ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10 το πρωί ακριβώς έξω από το σχολικό συγκρότημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής της β’ τάξης άρχισε να πειράζει λεκτικά την μαθήτρια που φοιτά στην α΄ τάξη. Η ίδια δεν ανεχόταν τα πειράγματα και απ’ ότι φαίνεται ειδοποίησε τα αδέλφια της μέσω του κινητού της τηλεφώνου.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ένα αυτοκίνητο, από το οποίο βγήκαν τα δύο  αδέλφια της μαθήτριας και κατευθύνθηκαν στον μαθητή. Αφού άρχισαν  της λεκτικές αντεγκλήσεις, άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εξ’ αυτών φέρεται να κρατούσε και ένα αυτοσχέδιο… ρόπαλο.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τον άτυχο μαθητή να πέφτει στο έδαφος και να φωνάζει βοήθεια, ενώ τα αδέλφια μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ο πατέρας του μαθητή κατέθεσε μήνυση για τον ξυλοδαρμό του γιου του, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα θα απασχολήσει τον σύλλογο καθηγητών  του σχολείου. Ανάλογο περιστατικό πάντως έχει απασχολήσει ξανά κατά το παρελθόν το 1ο ΕΠΑΛ και είναι έντονος ο προβληματισμός για το γεγονός ότι συχνά έξω από το σχολείο βρίσκονται αρκετοί εξωσχολικοί.
Πηγή: iliatora.gr