ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Σύμβαση για αποχέτευση και βιολογικό σε Ανδραβίδα, Λεχαινά και Τραγανό Ηλείας

Υπογράφτηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου η προγραμματική σύμβαση για την ένταξη του έργου «Αποχέτευση Ακαθάρτων (Εσωτερικά δίκτυα Οικισμού Μυρσίνης) και Υποθαλάσσιος Αγωγός Κοινού Βιολογικού Καθαρισμού Ανδραβίδας Λεχαινών Τραγανού» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3.591.100 €. Φορέας υλοποίησης είναι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ενώ κύριος του έργου και φορέας λειτουργίας είναι ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης «Ο Ηρακλής».
Προβλέπεται η κατασκευή τμήματος του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης λυμάτων του οικισμού Μυρσίνης του Δήμου Λεχαινών, συμπεριλαμβανομένων φρεατίων, αντλιοστασίων κ.ά., όπως επίσης και η κατασκευή χερσαίων και υποθαλασσίων τμημάτων αγωγού μήκους 1.870 μέτρων, διαχυτήρα και φωτεινού σημαντήρα (πλωτήρα), οι οποίοι θα εξυπηρετούν το σύστημα κοινού βιολογικού
http://www.dete.gr/news.php?article_id=28299