ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Πάτρα: Eντοπίστηκε ο τόπος του εγκλήματος - 17 μαχαιριές δέχτηκε ο αλλοδαπός

Τον δράστη ή πιθανότατα τους δράστες του άγριου εγκλήματος αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτό διαπράχθηκε ξημερώματα Χριστουγέννων στην Πάτρα, με θύμα έναν νεαρό αλλοδαπό, προσπαθεί να εντοπίσει και να εξακριβώσει η Ασφάλεια και πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Ήταν 3.25 ξημερώματα Χριστουγεννων, όταν η αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα από διερχόμενο οδηγό, ότι εντόπισε ένα πτώμα τυλιγμένο σε κουβέρτα, στο δρόμο, στην Πατρών - Κλάους, στο ρεύμα προς Πάτρα, λίγο πιο κάτω από το κολυμβητήριο Πεπανός.
Ο νεαρός σύμφωνα με πληοροφορίες έχει δεχτεί συνολικά 17 μαχαιριές στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του σώματός του, φέρει μώλωπες στο πρόσωπο και κατάγματα στα δυο χέρια και στο ένα πόδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι ο τόπος του εγκλήματος είναι διαφορετικός από το σημείο, στο οποίο βρέθηκε ο νεκρός άνδρας και εντοπίζεται πίσω από το κολυμβητήριο Πεπανός, όπου και φαίνεται ότι έμενε ο άτυχος αλλοδαπός, μαζί με άλλα δύο άτομα, μέσα σε εγκαταλελειμμένο φορτηγό.
Πηγή: www.thebest.gr