ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Έπαθε ασφυξία από τον καπνό ενώ κοιμόταν

Η κούραση και η αβάσταχτη νύστα έστειλαν στον θάνατο έναν άτυχο νεαρό μέσα στο διαμέρισμά του στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν αποκοιμήθηκε έχοντας αναμμένο το «μάτι» της ηλεκτρικής κουζίνας να ζεστάνει το φαγητό του και αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία από τις αναθυμιάσεις …

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν ο άτυχος 26χρονος επέστρεψε από την δουλειά του στο σπίτι του, στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας. Έβαλε να ζεστάνει το φαγητό του, αλλά τον πήρε ο ύπνος με την κουζίνα ανοιχτή και δεν αντιλήφθηκε ότι το φαγητό άρπαξε φωτιά! Οι φλόγες επεκτάθηκαν γρήγορα στα εύφλεκτα υλικά, με αποτέλεσμα το δωμάτιο όπου κοιμόταν να γεμίσει καπνό.

Ο άτυχος νέος δεν πρόλαβε καν να ξυπνήσει! Ο καπνό που πλημμύρισε τον χώρο τον νάρκωσε και πολύ σύντομα άφησε την τελευταία του πνοή από ασφυξία! Οι πυροσβέστες που έφτασε στο φλεγόμενο διαμέρισμα περιόρισαν την φωτιά και έβγαλαν τον 26χρονο που παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όμως, όταν έφτασε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Πηγή: www.protothema.gr