ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πανηλειακός: Συνεχίζονται οι ...προσθαφαιρέσεις

Οι παίκτες επανήλθαν το μεσημέρι της Δευτέρας σε προπονητικό πρόγραμμα μετά το χριστουγεννιάτικο ρεπό. Αυτό πάντως που συγκεντρώνει αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον στον Πανηλειακό  - μιας και υπάρχει ακόμα καιρός για επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον αγώνα στη Ρόδο την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, που είναι κι ο τελευταίος του Α' γύρου - είναι οι ...προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο υλικό.
Και στο πλαίσιο αυτό, τις αμέσως επόμενες μέρες θα συνεχιστούν ακόμα πιο εντατικά οι κινήσεις στη μεταγραφική αγορά, με στόχο την ενίσχυση αλλά και την καλύτερη "αναδιάρθρωση" του έμψυχου υλικού.
Για το σκοπό αυτό είναι συνεχείς οι ενέργειες του Δ.Σ. της ομάδας, σε συνδυασμό και με τις αγωνιστικές εισηγήσεις του τεχνικού Γιώργου Τόγια.
Επιστροφή Τσαντίλη
* Για τους υπό επιστροφή (μέχρι το καλοκαίρι "ερυθρόλευκοι" με πέντε χρόνια και δυο χρόνια προηγούμενη θητεία αντίστοιχα) Γιώργο Τσαντίλη και Γιάννη Σωτηρόπουλο, ο πρώτος ήδη από τη Δευτέρα μετέχει στις προπονήσεις (δεξιός μπακ - χαφ, 28 ετών ).
Ενώ για τον δεύτερο (αριστερός μπακ - χαφ, 20 ετών) αν δε μεσολαβήσει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής από την πλευρά του παίκτη, το ίδιο θα γίνει από την Τρίτη.
Με την προσθήκη των δύο προαναφερόμενων, ο αριθμός των ως τώρα μεταγραφών θα φτάσει στις τρεις, καθώς έχει ήδη ενταχθεί στην ομάδα κι ο Σάκης Σωτηρόπουλος.
* Επίσης, εξετάζονται περιπτώσεις παικτών που ως τώρα ανήκουν σε άλλες ομάδες Γ' Εθνικής κυρίως του Νοτίου Ομίλου, αλλά πρόκειται να αποχωρήσουν.
Μεταξύ αυτών, κι από την Παναχαική (με έναν από τους υποψήφιους στόχους τον δεξιό ακραίο μεσοεπιθετικό Λυμπέρη Στεργίδη), αλλά κι από αθηναικές (και άλλες) ομάδες.
Αποχωρούν άλλοι τρεις
Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν αποχωρήσει ως τώρα από το έμψυχο δυναμικό που άρχισε το πρωτάθλημα οι Βλαστός, Τσουλάκος, Ζάγκος και Μιχάλης, ενώ οριστικοποιήθηκε η παραχώρηση, είτε με ελευθέρας, είτε με δανεισμό, τριών τουλάχιστον παικτών ακόμα, από τους υπάρχοντες της ομάδας. 
Συγκεκριμένα, ο 19χρονος ακραίος μεσος Ντένις Μενίκου θα αποχωρήσει με ελεύθερη μεταγραφή (πιθανή νέα ομάδα του ο Οικονόμος Τσαρίτσανης Λάρισας, Δ' Εθνικής, πρωτοπόρος στον 40 Όμιλο, όπου εκεί αγωνίζεται κι ένας άλλος Ηλείος, ο Κώστας Φλίγκος), ενώ με ελεύθερη μεταγραφή αναμένεται να αποχωρήσει κι ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Φανούρης Μαχαίρας, και επίσης θα δοθεί δανεικός ο 20χρονος ακραίος αμυντικός Τάκης Μπουτσικάκης (πιθανότατα στην Κυπαρισσία, Δ' Εθνικής, όπου προπονητής είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος).
Η συνέχεια
Κατά τα άλλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα δοθεί φιλικό ματς με αντίπαλο τον ΠΦΟ Πανόπουλου στον Πύργο (ώρα 3.00 μμ.).
Την Πέμπτη θα γίνει πρωινή προπόνηση και ακολούθως θα δοθεί το πρωτοχρονιάτικο ρεπό, με την επάνοδο να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (3/1).
Νάσος Σκούρας

Πηγή: www.thebest.gr