ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ηλεία: Νέο κτίριο για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Ένα νέο κτίριο συνολικού εμβαδού περίπου 600 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του δημοτικού διαμερίσματος Βροχίτσας, απέκτησε στην Ηλεία ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Πρόκειται για «Κέντρο Υποδοχής Παιδιών σε Κίνδυνο- Ψυχολογικής και συμβουλευτικής Υποστήριξης», το οποίο θα λειτουργήσει σε κτίριο που δώρισε στο  «Χαμόγελο του Παιδιού» ο  Δήμος Ιάρδανου. Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του κτιρίου, με βασικό χορηγό την κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΡΝΑ.
Ο υπεύθυνος του Συλλόγου στην Ηλεία Γιάννης Λαμπρόπουλος επισήμανε ότι το κτίριο που παραχωρήθηκε πρόκειται να φιλοξενεί προσωρινά τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο μέχρι οι αρμόδιες υπηρεσίες αποφασίσουν που θα πάνε στην συνέχεια. Παράλληλα θα δημιουργηθεί ένα κέντρο με πολύπλευρες δράσεις που θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες.
Ο κ. Λαμπρόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πράξη της δωρεάς του κτιρίου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Ιάρδανου.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην εταιρεία ΤΕΡΝΑ που έχει αναλάβει την ανακατασκευή του κτιρίου σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ανέλαβε δωρεάν το έργο της ανακατασκευής δείχνοντας έτσι το κοινωνικό της πρόσωπο.
Πηγή: www.thebest.gr