ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Αίγιο - Αμετακίνητος ο άνδρας που έχει κλειστεί στο νεκροταφείο και απειλεί να αυτοκτονήσει

Τελευταία ενημέρωση: 22.30 Αμετακίνητος παραμένει ο τραγικός πατέρας που απειλεί να αυτοκτονήσει πάνω στον τάφο του παιδιού του, στο νεκροταφείο Αιγίου. Μέχρι αυτή την ώρα δε έχει καταστεί δυνατόν να τον πείσουν να βγει απο το νεκροταφείο.
Τελευταία ενημέρωση: 20.55 Αναστάτωση επικρατεί αυτή τη στιγμή στην κοινωνία του Αιγίου από την είδηση ότι ένας  άνδρας  έχει κλειστεί μέσα στο  νεκροταφείο και απειλεί να αυτοκτονήσει.
Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δε έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, κρατάει καραμπίνα και φαίνεται να είναι εκτός εαυτού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει δίπλα στο μνήμα του γιου του που πέθανε από ναρκωτικά πλριν από  ένα χρόνο σε ηλικία μόλις 20 ετών και την απώλεια του οποίου ποτέ δεν ξεπέρασε.
Ο άνδρας  ο οποίος έχει μαζί του και ένα μπιτόνι με βενζίνη απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του επειδή δεν τιμωρήθηκαν οι ένοχοι για το θάνατο του παιδιού του και ο έμπορος ναρκωτικών αφέθηκε ελέυθερος.
Στη αστυνομία έχει σημαίνει συναγερμός ενώ αυτή τη στιγμή γίνεται επιχείρηση στο νεκροταφείο προκειμένου να τον πείσουν να αφήσει την καραμπίνα και το μπιτόνι  και να μην βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του.
Ο άνδρας που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι 45 ετών, απειλεί ότι θα πυροβολήσει οποιονδήποτε τον πλησιάσει.
Έξω από το νεκροταφείο έχουν μαζευτεί δημοσιογράφοι αλλά και μεγάλη αστυνομική δύναμη.
Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Δημήτρης Δριβήλας μαζί με ειδικό διαπραγματευτή και ομάδα αστυνομικών που έχουν ακροβολιστεί στην περιοχή.
Πηγή: www.thebest.gr