ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πάτρα: Έβαλε φωτιά στο σπίτι των γονιών του! - Κινδύνευσαν να καούν ζωντανοί!

Φωτιά στο σπίτι των γονιών του έβαλε ένας 36χρονος χθες το απόγευμα στις 16.35, οι οποίοι κινδύνευσαν να καούν ζωντανοί, δεδομένου ότι την ώρα της φωτιάς ήταν μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από το Ανακριτικό τμήμα της Δ. Π.Υ. Πατρών συνελήφθη ως δράστης του εμπρησμού, ο Α.Κ. ο οποίος περιέλουσε το εσωτερικό της οικίας των γονιών του με οινόπνευμα, το παράθυρο  και την κεντρική πόρτα εισόδου με βενζίνη. Στην κατοικία βρισκόταν η κατάκοιτη μητέρα και ο με κινητικά προβλήματα πατέρας του δράστη, ο οποίος κατάφερε να περιορίσει την πυρκαγιά.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη με 2 οχήματα και 5 άνδρες. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Η οικογένεια διαμένει σε διώροφη μονοκατοικία ιδιοκτησίας Κ.Κ. ,στην οδό Λαμίας 51 του Δήμο Πατρέων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος μετά την πράξη του εφυγε τρέχοντας με μπιτόνια στα χέρια, ωστόσο δεν κατάφερε να διαφύγει, ενώ μέχρι την Παρασκευή εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος, ωστόσο τις τελευταίες μέρες, δεν είχε προσέλθει.
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Πηγή: www.thebest.gr