ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ελλάδα: Μάνα ''πάτησε'' και σκότωσε το παιδί της!

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 2χρονος Γιαννάκης - Τραγική φιγούρα η μητέρα του, που άθελά της τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της.
Δεν τα κατάφερε ο 2χρονος Γιαννάκης από την Κριτσά Λασιθίου και χθες το βράδυ υπέκυψε στα βαριά τραύματα που έφερε, βυθίζοντας στη θλίψη τους γονείς αλλά και ολόκληρη την Κρήτη.
"Η κατάσταση του παιδιού ήταν ιδιαίτερα ασταθής από χθες το πρωί" είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, Γ. Μπριασούλης. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 2χρονου, η οποία κατά λάθος, δεν πρόσεξε ότι το παιδί της βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο και το "πάτησε", το πρωί της περασμένης Τρίτης, εξώ από το σπίτι της οικογένειας στην Κριτσά Λασιθίου.
Οι γονείς πάντως ήταν ενήμεροι για την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση του παιδιού, ενώ από την αρχή τους παρεχόταν ψυχολογική υποστήριξη. "Οι γονείς ήταν ενήμεροι για την κατάσταση, όμως νομίζω ότι δεν υπήρχε και άλλη εκδοχή" είπε ο κ. Μπριασούλης καταδεικνύοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης του 2χρονου, από την πρώτη στιγμή.
Το χρονικό της τραγωδίας
Η μητέρα φέρεται να επιβίβαζε τα δίδυμα αγόρια της στο αυτοκίνητο με σκοπό να μεταβούν στο νοσοκομείο για εμβολιασμό. Αφού επιβίβασε το ένα παιδί, δεν μπορούσε να ανοίξει την άλλη πόρτα του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στον τοίχο.
Έτσι άφησε το παιδί λίγο πιο μακριά από το όχημα και μπήκε στο αυτοκίνητο για να κάνει όπισθεν και να "απελευθερωθεί" η πόρτα. Η μητέρα δεν είδε ότι το αγοράκι βρέθηκε κοντά στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να το χτυπήσει με τον προφυλακτήρα.
Το αγοράκι έφθασε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, από την Κριτσά του Αγίου Νικολάου, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και το βράδυ της Τρίτης υπεβλήθη σε οστεοεκτομή, προκειμένου να αποσυμφορηθεί ο εγκέφαλος.
Πηγή: www.signalive.com