ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:Τριήμερο «χλιδής» στην Ηλεία με κρατικό χρήμα

Τριήμερο χλιδής απήλαυσαν οι  εργαζόμενοι στην Εταιρία Φυσικού Αερίου. Ήδη από προχτές τα μεγαλοστελέχη της εταιρίας καταλύοουν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ηλείας, χάριν στο τουριστικό τριήμερο, που προβλέπεται μια φορά το χρόνο για τα στελέχη της επιχείρησης με τα έξοδα πληρωμένα από... το Δημόσιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο www.iliaoikonomia.gr
Εν καιρώ κρίσης λοιπόν η κρατική εταιρεία του Φυσικού Αερίου -αν και είναι από τις πρώτες εταιρείες που περιλαμβάνονται στη λίστα των ιδιωτικοποιήσεων με βάση και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση- προσφέρει στους εργαζομένους της μοναδικής χλιδής εκδρομές εκτός Αθηνών χωρίς μάλιστα να υπόκειται σε προγραμματισμένο συνέδριο όπως είθισται σε άλλες εταιρίες.
Η ειρωνία στην εν λόγω περίπτωση ωστόσο βρίσκεται κυρίως στο ότι η διοίκηση της εταιρείας ενέκρινε ένα τουριστικό τριήμερο για 98 εργαζόμενους της εταιρείας και... τους συγγενείς τους.Με όλα τα έξοδα πληρωμένα τα στελέχη καταλύουν σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην Ηλεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, μάλιστα, οι 98 εργαζόμενοι της ΔΕΣΦΑ δεν χρειάστηκε να πληρώσουν ούτε τα οδοιπορικά τους έξοδα για το ταξίδι, ακόμη και η βενζίνη για τα αυτακίνητά τους πληρώθηκε από τον ΔΕΣΦΑ.
Πηγή: www.thebest.gr