ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Και οι κλοπές καλά κρατούν

Ένα φαρμακείο, μια μάντρα οικοδομικών υλικών, ένα internet-cafe και ένα σπίτι ήταν οι "στόχοι" το τελευταίου 24ώρου. Με τους προσπάθειες των κλεφτών να στέφονται δυστυχώς με επιτυχία, παρά την... ατζαμοσύνη μερικών.
Σε internet-café στη Γαστούνη, οι διαρρήκτες μπήκαν από την κεντρική πόρτα. Και εκεί που περιμένεις να μη βρεις PC για PC, οι κλέφτες επέλεξαν τελικά να πάρουν μονάχα την ταμειακή μαζί με το περιεχόμενο της, 120 ευρώ.

Στη Μυρσίνη οι διαρρήκτες έσπασαν τον αφαλό της κλειδαριάς για να μπουν σε φαρμακείο, που προφανώς δεν... διανυκτέρευε. Πήραν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε 200 ευρώ, ενώ βρήκαν ακόμα ένα συρτάρι με πολύ πιο σημαντικό περιεχόμενο: Οκτακόσια ευρώ και αρκετά έγγραφα, όπως η άδεια του φαρμακείου, συμβάσεις ασφαλιστικών ταμείων και πολλά άλλα.

Στο Μεσολογγάκι στα Χανάκια, οι κλέφτες μπούκαραν σε μάντρα οικοδομικών υλικών απ' όπου πήραν έξι μπαταρίες (από δύο φορτηγά), ένα κλαρκ και ένα φορτωτή. Δεν τους έφτασαν όμως αυτά και διέρρηξαν την πόρτα των γραφείων για να πάρουν ακόμη μια γεμάτη εργαλειοθήκη και ένα γρύλο.

Τέλος σε ένα σπίτι στη Βάρδα οι κλέφτες μπήκαν, έκαναν τη ζημιά τους και... έφυγαν. Δεν πήραν αντικείμενα ιδιαίτερης αξίας, αλλά προκάλεσαν ζημιές κατά το «μπουκάρισμα» και αυτό ήταν που «πόνεσε» περισσότερο τον ιδιοκτήτη, αφού οι επισκευές θα του κοστίσουν τουλάχιστον 300 ευρω.
Πηγή: iliatora.gr