ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Πανηλειακός: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα!

Η προετοιμασία του Πανηλειακού ολοκληρώθηκε με ελαφράς μορφής προπόνηση (το πρωί) το Σάββατο για το σημαντικό ματς της Κυριακής στον Πύργο (ώρα 3.00 μμ.) με τον πρωτοπόρο πλέον στη βαθμολογία Ηρακλή Ψαχνών. Από το ματς αυτό θα απουσιάσουν, ο Γιάννης Κολόκας (που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική από επτά κίτρινες κάρτες), ο Γιάννης Σωτηρόπουλος από την κόκκινη κάρτα στη Σαλαμίνα (για την οποία τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές), κι ο Γιάννης Γεωργόπουλος (χτύπημα στο γόνατο από το ματς στη Σαλαμίνα).
Οι υπόλοιποι ήδη υπολογίζονται κανονικά. Μεταξύ αυτών κι ο νεαποκτηθέντας μεσοαμυντικός Γιώργος Αντωνίου που εκδόθηκε το δελτίο του (το Σάββατο).  Μετά την πρωινή προπόνηση, δόθηκε ραντεβού για όλους τους διαθέσιμους (20 συνολικά) για το μεσημέρι πριν το ματς στα αποδυτήρια του Σταδίου, όπου και θα βγει η 18άδα. Δηλαδή είναι οι εξής: Θεοδωρακόπουλος, Καπετανάκης, Κοτσώνης, Αντωνόπουλος, Μπρης, Αργυρόπουλος, Θωνιάτης, Τσουκαλάς, Μπράβος, Νικολόπουλος, Λαμπρογεώργος, Παπαγεωργίου, Σ. Σωτηρόπουλος, Δούλος, Αντωνίου, Τσαντίλης, Οικονομίδης, Πλαστουργός, Δάνισκας.
Έκοψε την πίτα του
Tην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε το βράδυ της Παρασκευής στο κοσμικό κέντρο"ΑΙΓΛΗ" στον Πύργο ο Πανηλειακός, παρουσία αρκετών φορέων της πόλης και του Νομού.
Το "παρών"  έδωσαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος, Κώστας Τζαβάρας, ο εκπρόσωπος του βουλευτή και Υφυπουργού  Αγροτ. Ανάπτυξης κ. Κουτσούκου, Γιώργος Καραστέργιος (οι κ. Κατρίνης και Κοντογιάννης λόγω απουσίας έστειλαν επιστολές) ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαρ. Καφύρας,ο Δήμαρχος Πύργου  Μάκης Παρασκευόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Πύργου Βασ. Παναγόπουλος και Γ. Αργυρόπουλος, το Δ.Σ. του ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, oι βασικοί χορηγοί, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τυχεροί της βραδιάς αφού κέρδισαν τα δυο φλουριά που υπήρχαν (και αντιστοιχούσαν σε χρηματικό ποσό), ήταν οι Γιώργος Τσαντίλης και Ματθαίος Θωνιάτης.
Τελικές κινήσεις
Στην ομάδα προτάθηκε ο έμπειρος επιθετικός Διονύσης Λιοσάτος (έχει περάει και παλαιότερα για ένα διάστημα) που αποχώρησε από τον Απόλλωνα και αναμένεται ως την Κυριακή να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα σε σχέση και με τις άλλες προτάσεις που έχει ο παίκτης.
Εξετάζεται στο μεταξύ, αν μετά την απομάκρυνση του Μανωλόπουλου, αποκτηθεί άλλος γκολκήπερ (που θα συμπληρώνει πλέον τους Θεοδωρακόπουλο και Καπετανάκη, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στον Πύργο με άδεια και για τον οποίο αναμένεται την επόμενη εβδομάδα και η οριστικοποίηση της μετάθεσης του από μονάδα της Ξάνθης σε κοντινότερο προορισμό).
Έχουν προταθεί και δυο γκολκήπερ από ομάδες Γ' Εθνικής, αλλά πιθανότερη είναι η περίπτωση του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Αστέρα Αμαλιάδας. Ενώ ρόλο θα παίξει τόσο το αγωνιστικό, όσο και το οικονομικό σκέλος του θέματος.
Ανακοίνωση
"Τα πέντε τελευταία χρόνια που εμείς μετέχουμε στα διοικητικά του Πανηλειακού έχουμε γνωστοποιήσει αλλά και έχουμε πράξει ανάλογα, ότι το πρωταρχικό μέλημα μας είναι η πειθαρχία και η σωστή αγωνιστική λειτουργία της ομάδας. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και θα συνεχίσει να είναι για εμάς. Κι αυτό ισχύει για όλους και δεν χωράει συμβιβασμούς".
Εκ του Δ.Σ. ΤΑΠ Πανηλειακός
Και φέιγ - βολάν
Επίσης ενόψει του κυριακάτικου ματς εκδόθηκαν και φέιγ - βολάν, που θα μοιραστούν από το πρωί στην πόλη αλλά και έξω από το γήπεδο που θα γίνεται και εγγραφή μελών, με το εξής περιεχόμενο:
"ΦΙΛΑΘΛΕ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ
* Ενίσχυσε την ομάδα σου!
* Ενίσχυσε την ομάδα της πόλης σου!
* Ο Πανηλειακός μας σε χρειάζεται!
Γίνε μέλος, έλα κοντά, βοήθησε να γίνει η ομάδα όπως τη θέλουμε!
Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ!"
Νάσος Σκούρας
Πηγή: www.thebest.gr