ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

«Ο Πάγκαλος ερωτεύτηκε τους απαγωγείς του»

Αποστάσεις από την δήλωση του κ. Θ. Πάγκαλου κρατάνε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στελέχη της κυβέρνησης.
Ο Μ. Ανδρουλάκης σχολιάζοντας την δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης «είναι ευτυχία το μνημόνιο» είπε: «Ο Πάγκαλος πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Ερωτεύτηκε τον απαγωγέα του»
Επιμένει στην ανάγκη για κυβέρνηση «εθνικής ανάγκης» ο Μ. Ανδρουλάκης. «Αγαπώ τον Παπανδρέου αλλά δεν μιλάμε» τονίζει.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης προσκεκλημένος στο στούντιο του realfm 97.8 μίλησε στον Ν. Χατζηνικολάου για το νέο του
βιβλίο με τίτλο: «Η Έβδομη Αίσθηση, troika μοίρα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επανέφερε την πρότασή του για κυβέρνηση εθνικής ανάγκης με προσωπικότητες από όλο τον πολιτικό κόσμο.
«Χάσαμε πολύτιμο χρόνο. Ο Παπανδρέου έπρεπε να κηρύξει εθνικό συναγερμό. Θα έπρεπε να είχαμε βάλει ζώνη ασφαλείας στη χώρα. Τώρα οι αμφιβολίες έχουν αυξηθεί. Ακόμα και για την ίδια την ύπαρξη της ευρωζώνης» τόνισε χαρακτηριστικά.
Σχολίασε σκωπτικά τη δήλωση Πάγκαλου ότι το Μνημόνιο είναι ευτυχία. «Ο Πάγκαλος πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Ερωτεύτηκε τον απαγωγέα του» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για κρίση «μακράς διάρκειας» και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι πόσο θα χάσουμε. Πέφτουμε, πέφτουμε. Μέχρι να βρούμε πάτο και να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Περιέγραψε τρία σενάρια για την εξέλιξη της κρίσης: Το ειδυλλιακό. Η χώρα θα βγει στις αγορές το 2013. Το σενάριο της αναδιάρθρωσης του χρέους και το «καταστροφικό» με την κατάρρευση της ευρωζώνης.
Αναγνώρισε ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε να πάρει μέτρα, «με το 1/10 των μέτρων το πρώτο δεκαπενθήμερο θα είχαμε άλλα αποτελέσματα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Αγαπώ τον Παπανδρέου, ανεβαίνει στον Γολγοθά με τον σταυρό του μαρτυρίου. Δεν θα του πετάξω πέτρες. Δεν μιλάει όμως μαζί μου. Υπάρχουν μηχανισμοί που σου λένε μόνο αυτό που θέλεις να ακούσεις»...
Πηγή: amaliada-news.blogspot.com