ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Η Θεραπευτική Κοινότητα "ΓΕΦΥΡΑ" φωτίζει "το σκοτάδι της εξάρτησης"

Το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του  Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών - ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα, γιορτάζει τα 12α Γενέθλια της Θεραπευτικής Κοινότητας ΓΕΦΥΡΑ. Με αφορμή τα 12 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στη θεραπεία της τοξικοεξάρτησης, σε εξαρτημένους και τις οικογένειές τους, μας καλούν να φωτίσουμε με φαναράκια την Πλατεία Γεωργίου την Παρασκευή, 26.11.2010 και ώρα 18:00, στέλνοντας το μήνυμα:

«Μαζί μπορούμε να φωτίσουμε το σκοτάδι της εξάρτησης!»

Ακολουθούν τα μηνύματα των ομάδων των μελών της Κοινότητας, των γονέων και των αδελφών & συζύγων - συντρόφων:

Ομιλία γονέων
Σαν οικογένειες  χρηστών ζήσαμε τον πόνο και την αγωνία, ήμασταν εγκλωβισμένοι στην δυστυχία μας. Δεν θέλαμε να το μάθει κανείς, ενώ όλοι το γνώριζαν. Πηγαίνοντας στην ΘΚ ΓΕΦΥΡΑ πήραμε δύναμη και καταλάβαμε ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε τίποτα και κανέναν μπροστά στην θεραπεία των παιδιών μας. Όλοι οι γονείς σαν μια γροθιά δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα, με δύναμη και πείσμα προκειμένου να στηρίξουμε τα παιδιά μας στον αγώνα τους για μία ζωή μακριά από το σκοτάδι της εξάρτησης.

Ομιλία αδελφών
Η ομάδα αδελφών και συζύγων - συντρόφων διαδραματίζουμε τον δικό μας ρόλο στον αγώνα των οικογενειών μας για μια ζωή χωρίς ναρκωτικά. Με την βοήθεια του Προγράμματος δυναμώνουμε στις σχέσεις μας με τις οικογένειές μας και βρίσκουμε τον τρόπο να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι που βρήκαμε στο παρελθόν. Ευχόμαστε στη ΘΚ ΓΕΦΥΡΑ Χρόνια Πολλά.

Ομιλία Μελών
Τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΓΕΦΥΡΑ γιορτάζουμε τα 12α Γενέθλιά μας. Κλείνει άλλος ένας χρόνος για μας μακριά από το σκοτάδι της εξάρτησης. Φωτίζοντας τον δρόμο της επιστροφής στην καθαρή ζωή, γεμάτοι δύναμη και βάζοντας γερά θεμέλια για την συνέχεια, χτίζουμε νέους ορίζοντες. Ελάτε μαζί μας να φωτίσουμε το σκοτάδι της εξάρτησης.