ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Πανηλειακός: "Ικανοποίηση και συνεχίζει"



Η ικανοποίηση είναι το συναίσθημα που επικρατεί στο στρατόπεδο του Πανηλειακού λίγα εικοσιτετράωρα μετά την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε η πυργιώτικη ομάδα κόντρα στον Ασπρόπυργο.
Παράλληλα η ομάδα του Πύργου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα (μετρούσε μόλις μία με τον Αίαντα Σαλαμίνας τη 2η αγωνιστική) και ήταν επίσης άκρως απαραίτητη για ψυχολογικούς λόγους, αφού οι παίκτες σ’ αυτόν τον τομέα χρειάζονταν τονωτική ένεση, προκειμένου να επανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους.
* Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλάμβανε μεσημεριανή προπόνηση, με κανονικό πρόγραμμα για όσους δεν αγωνίστηκαν και πιο χαλαρό για τους υπόλοιπους, ενώ την Τρίτη υπάρχει ρεπό και προπόνηση εκ νέου το απόγευμα της Τετάρτης οπότε θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς με τον Βύζα στα Μέγαρα.
Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών (πλην του στρατευμένου Καπετανάκη), δίνοντας και πάλι αρκετές επιλογές στο Γιώργο Τόγια.
Δυο αποχωρήσεις
Στο μεταξύ, λειτουργώντας σιγά - σιγά και για κάποιες κινήσεις για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Πανηλειακός στοχεύει να ενισχυθεί με την προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά και προχωράει σε λύση της συνεργασίας με κάποιους παίκτες που δεν κατάφεραν να ενισχύσουν την ομάδα. Κι αυτό γιατί τα οικονομικά δεδομένα είναι συγκεκριμένα και ο Πανηλειακός δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε μεταγραφές, χωρίς την παράλληλη αποδέσμευση παικτών από το υπάρχον ρόστερ.
Έτσι, ήδη τη Δευτέρα γνωστοποιήθηκε ότι λύνεται με κοινή συμφωνία η συνεργασία με τον ακραίο αμυντικό Τάσο Ζάγκο και τον επιθετικό Άρη Μιχάλη.
Επίσης, το διάστημα που ακολουθεί θα είναι ...κρίσιμο και για δυο- τρεις ακόμα παίκτες της ομάδας του Πύργου, οι οποίοι θα πρέπει να αποδείξουν αν μπορούν να αγωνιστούν επάξια στον Πανηλειακό και να τον βοηθήσουν, οπότε θα παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό ή κι αυτοί θα αποχωρήσουν...
Δηλώσεις Γ. Τόγια
Μετά το κυριακάτικο ματς ο ερυθρόλευκος τεχνικός Γιώργος Τόγιας ανέφερε:
"Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη που την είχαμε μεγάλη ανάγκη. Κερδίσαμε τρεις ...χρυσούς βαθμούς αλλά και αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Αυτά ήταν τα μεγάλα κέρδη μας. Συγχαίρω τους παίκτες μου για την προσπάθεια τους.

Για μένα το βασικότερο κριτήριο στην επιλογή όσων αγωνίζονται σε κάθε ματς, είναι η χρησιμότητα τους για το συγκεκριμένο ματς. Όχι απλά να είναι οι καλύτεροι και οι πιο φορμαρισμένοι, αλλά και να ταιριάζουν με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα συγκεκριμένα. Αυτό είναι μεγάλο κριτήριο. Όλους πάντως τους υπολογίζω".
Νάσος Σκούρας
 Πηγή: www.thebest.gr