ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ελεύθερη διέλευση για όλους σήμερα στην Γέφυρα του Ρίου

Η επιτροπή κατά των διοδίων " Δεν πληρώνω-  Διόδια Στορ" καλεί τους πολίτες σε άνοιγμα των διοδίων και στην περιοχή του Ρίου  στην Πάτρα ως απάντηση στις 25 αγωγές που κατέθεσε η Ολυμπία Οδός σε βάρος των οδηγών που δεν πλήρωσαν διόδια..

Η κύρια κινητοποίηση που θα γίνει από τις 9.30 το πρωί  μέχρι τη 1 σήμερα Κυριακή το μεσημέρι  και έχει τίτλο "Τριπλό By pass" προβλέπει τον αποκλεισμό στα διόδια Αφιδνών από τις 9 έως τις 10.00, της Αττικής Οδού από τις 10 έως τις 10.40 στο ύψος της Μεταμόρφωσης και της Ελευσίνας από 11- 1.

Επισης οι Επιτροπές θα βρίσκονται  στα διόδια του Ρίου και από τις 11 το πρωί θα επιτρέπουν  την ελεύθερη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς. Η προσυγκέντρωση θα γίνει  στις 10 το πρωί στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς και τα μέλη των κινημάτων κατά της ακρίβειας.

"Όλοι, Αθηναίοι, Πειραιώτες, Ελευσίνιοι, Μεγαρίτες, Πατρινοί,  στο κλείσιμο των διοδίων να δράσουμε τώρα γιατί σε λίγο θα μας αναγκάζουν να πληρώνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε" αναφέρεται στην πρόσκληση που απευθύνει το Πανελλαδικό Συντονιστικό

Πηγή: www.thebest.gr