ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Πάτρα: Έγινε της....Λιβύης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Αναταραχή προκάλεσε στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, το σχέδιο ψηφίσματος που κλήθηκε να εγκρίνει το σώμα και αφορούσε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Λιβύη. Το αρχικό ψήφισμα  εισηγήθηκε εκ μέρους της πλειοψηφίας ο  Ανδρέας  Κελεπούρης, με αποτέλεσμα το περιεχόμενο του και ιδιαιτέρα κάποιες αναφορές να αποτελέσουν  μήλον της της έριδος μεταξύ των περιφερειακών συμβούλων της ομάδας του Απόστολου Κατσιφάρα.
Το θέμα για την έκδοση ψηφίσματος το πρότεινε στο σώμα ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Καραθανασόπουλος, προφανώς χωρίς να περιμένει τι θα επακολουθούσε.
Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ο πρόεδρος του σώματος Κώστας Καρπέτας πρότεινε την σύσταση επιτροπής που θα επεξεργαζόταν ένα σχέδιο ψηφίσματος, με την ελπίδα να είναι κοινά αποδεκτό.
Όμως και αυτή η προσπάθεια ήταν άκαρπη, με την κατάσταση να δείχνει πως ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, τον Ανδρέα Κελεπούρη και άλλους συμβούλους να αποχωρούν κάνοντας λογο για «καλές και κακές βόμβες» και την ένταση να φτάνει στα ύψη.
Τελικά μετά από αλλαγές που έκανε ο Αντιπεριφερειαρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, εκδόθηκε ένα ψήφισμα, χωρίς όμως την ομοφωνία που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις
Προβληματισμένος σχετικά με την τροπή που έλαβε το ζήτημα εμφανίστηκε εκ νέου σήμερα σε δηλώσεις του,  ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Καρπέτας.
Πηγή: www.thebest.gr