ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Διπλό τροχαίο με λεωφορεία και Ι.Χ. στην Πατρών - Πύργου- Πέντε τραυματίες ο απολογισμός

Η πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, το ένα εκ των οποίων συγκρούστηκε μετά και με λεωφορείο, αλλά και το ατύχημα που ακολούθησε όταν τρίτο αυτοκίνητο προσέκρουσε στο πίσω μέρος άλλου λεωφορείου (του ΚΤΕΛ Ζακύνθου), ατυχήματα με διαφορά δευτερολέπτων και σχεδόν στο ίδιο σημείο, στην Ε.Ο. Πατρών- Πύργου κοντά στη διασταύρωση της Αρετής, είχαν ως αποτέλεσμα των τραυματισμό πέντε ατόμων:
Πρώτο ατύχημα
-O 32χρονος οδηγός του Ι.Χ. με κατεύθυνση προς Πύργο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Η 28χρονη συνοδηγός και σύζυγος του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πύργου, πιο σοβαρά τραυματισμένη από τον σύζυγο της.
-Ο 37χρονος οδηγός του αυτοκινήτου με κατεύθυνση προς Πάτρα, διεκομίσθη σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Ρίου. Ο 35χρονος συνοδηγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.
Δεύτερο ατύχημα
-Ο 34χρονος οδηγός του I.X., που ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.
Να σημειωθεί πως, με βάση το ρεπορτάζ του iliatora.gr στον τόπο των ατυχημάτων, η διακομιδή των τραυματιών στα πλησιέστερα Κέντρα Υγείας και ακολούθως στα νοσοκομεία ήταν εξαιρετικά χρονοβόρα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως ο τελευταίος τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο 1 ώρα και 45 λεπτά μετά το ατύχημα... Κάτι για το οποίο δεν φέρουν φυσικά ευθύνη τα πληρώματα των ασθενοφόρων, αλλά οι ιθύνοντες που ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για την τραγική κατάσταση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών στην Ηλεία και για τις σοβαρότατες ελλείψεις στο ΕΚΑΒ.
Πηγή: www.thebest.gr