ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Kώστας Βαξεβάνης:"Έχω αποφασίσει να μην πληρώνω διόδια σε ένα δρόμο-καρμανιόλα"

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μιλώντας στον MAX FM για το χθεσινό επεισόδιο στα διόδια του Ρίου, ξεκαθάρισε εξαρχής ότι έχει αποφασίσει να μην πληρώνει αντίτιμο διέλευσης στη Πατρών- Κορίνθου, καθώς όπως  είπε πρόκειται για έναν δρόμο καρμανιόλα, μίλησε για κοροΐδία και υποστήριξε ότι η εταιρεία, που εισπράττει τα διόδια, τον κρατούσε εγκλωβισμένο, καθώς η μπάρα δεν ανέβαινε.
Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι πρόκειται για παράνομη ενέργεια και πως η εταιρεία μπορεί να του κρατήσει τα στοιχεία και να του κάνει αγωγή, αλλά όχι να του εμποδίσει τη διέλευση. Είπε ότι η μπάρα πρέπει να ανοίγει για συνταγματικούς λόγους, αλλά και για λόγους ασφαλείας. "Δεν έχουν δικαίωμα να με παρακρατάνε", ανέφερε.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και μάλιστα κατήγγειλε τη στάση της. "Είναι τραγικό η ΕΛ.ΑΣ να φορά τη φόρμα για να μην πω τη ρόμπα της Ολυμπίας Οδού", δήλωσε, υποστηρίζοντας ότι η ΕΛ.ΑΣ μετατράπηκε σε εισπράκτορα.
Διευκρίνισε επίσης ότι το ζήτημα της μη καταβολής των διοδίων δεν εστιάζεται στο ποσό, αλλά στο γεγονός ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος.
Πηγή: www.thebest.gr