ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πανηλειακός: Ετοιμάζεται για φινάλε με την προσοχή στα διοικητικά

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι ερυθρόλευκοι επανήλθαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις, ενόψει πλέον του τελευταίου ματς πρωταθλήματος με τη Ρόδο στον Πύργο, την προσεχή Κυριακή 8 Μαΐου. Ο αγώνας που έχει απομείνει στο πρόγραμμα δηλαδή για να ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν στη Γ' Εθνική. Και στον οποίο ο Πανηλειακός θα διεκδικήσει τη νίκη γοήτρου, για το καλύτερο δυνατό φινάλε, σε μια σεζόν συνολικά πετυχημένη, αφού πέτυχε τον πρωταρχικό στόχο της ανανέωσης της παραμονής στην κατηγορία.
Φυσικά το αγωνιστικό μέρος έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι διοικητικές εξελίξεις, που είναι πλέον το κυρίαρχο θέμα. Αφού, υπενθυμίζεται ότι το τωρινό Δ.Σ. της ομάδας του Πύργου με επίσημη γραπτή του ανακοίνωση εδώ και λίγο καιρό, γνωστοποίησε πως αποχωρεί!
Για αυτό το λόγο μάλιστα, καλεί επιχειρηματίες, φορείς και φιλάθλους της περιοχής σε ανοικτή Γενική Συνέλευση, η οποία προσδιορίστηκε ήδη για την προσεχή Δευτέρα 9 Μαίου, την αμέσως επόμενη μέρα δηλαδή μετά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Η διαδικασία αυτή πρέπει πλέον να δείξει το "νέο δρόμο".
Πηγή: www.thebest.gr