ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Έρχονται και από την Αθήνα για να καθαρίσουν το δρυόδασος της Φολόης

Στο πλαίσιο του προγράμματος της προστασίας του δάσους της Φολόης, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) διοργανώνει το Σάββατο 7 Μαΐου την «1η Γιορτή Καθαρισμού του Δάσους της Φολόης».
Στην «1η Γιορτή Καθαρισμού του Δάσους», που θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., θα συμμετάσχουν μέλη και φίλοι της Ε.Ε.Π.Φ., οι τοπικοί εθελοντές του προγράμματος, πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής και φυσικά οποιοσδήποτε πολίτης θέλει να βοηθήσει στον καθαρισμό του δάσους από τα διάφορα απορρίμματα, που δυστυχώς υπάρχουν διάσπαρτα στο δρυοδάσος της Φολόης.
Οι εθελοντές που θα ξεκινήσουν από την Αθήνα, θα μεταβούν με πούλμαν στην περιοχή από την προηγούμενη μέρα, Παρασκευή 6 Μαΐου, και εκτός από τη συμμετοχή τους στον καθαρισμό του δάσους θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στο δρυδάσος της Φολόης και να επισκεφτούν διάφορα αξιοθέατα της περιοχής, όπως το Μουσείο του Δάσους, τους καταρράκτες της Νεμούτας κ.α. Η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει την Κυριακή 8 Μαΐου.
Για τη συλλογή των σκουπιδιών θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, όπως γάντια και σακούλες.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην «1η Γιορτή Καθαρισμού του Δάσους», μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής στη Γραμματεία της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (Νίκης 20, 105 57 Αθήνα) στο τηλέφωνο 210 3224944 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eepf.gr.
 Πηγή: www.thebest.gr