ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

To θέατρο της γελοιότητας


To θέατρο της γελοιότητας των τελευταίων ημερών, μας χάρισε άλλο ένα νέο επεισόδιο .Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης μόνο σαν αστείο ακούγεται, καθώς δεν μπορεί να κρύψει την απάτη που παίζουν στις πλάτες του λαού.
Οι Ηλείοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την πέμπτη κιόλας, έτρεξαν να στηρίξουν τον Παπανδρέου,με τον κ.Κουτσούκο να ανταμείβεται, αλλά τον πιο «πιστό» κ.Αντωνακόπουλο να μένει εκτός. Ενώ ο λαός της Ηλείας υποφέρει από την πολιτική της κυβέρνησης, οι ντόπιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δήλωσαν υποταγή στις αγορές και στις ορέξεις των ισχυρών του τόπου, που καραδοκούν για περισσότερες θυσίες του λαού, για το ξεπούλημα του φυσικού πλούτου, για ισοπέδωση του βιοτικού επιπέδου των εργαζόμενων, για την εξαγορά των πάντων ενάντια πινακίου φακής, με πρόσχημα το μνημόνιο και τη χρεοκοπία.
Κανείς πια δεν τους πιστεύει. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Είναι οι στυλοβάτες του νεοφιλελευθερισμού, της αιτίας δηλαδή που φτάσαμε ως εδώ, όσο και να προσπαθεί ο κ.Σαμαράς να θέλει να μας πείσει για το αντίθετο.
Κύριοι βουλευτές της Ηλείας: Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αρκεί να μην παίζεται σε βάρος του λαού. Θα έρθει στιγμή που θα δώσετε λόγο. Ο λαός αποφάσισε, οι πλατείες παραμένουν γεμάτες με κόσμο που δεν εξαπατάται από τις φτηνές μπλόφες του Πρωθυπουργού, και των υποτακτικών του. Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να ανακόψει την πορεία προς την πλήρη κατάρρευση της κυβέρνησης.
Υπάρχει άλλος δρόμος. Την λύση θα την δώσει ο λαός. Από αυτόν πηγάζουν όλες οι εξουσίες.
Απεμπλοκή από το μνημόνιο, όχι στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, πραγματική δημοκρατία.