ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Πανηλειακός : Αναλαμβάνει ο Ντάβαρης

Ο Κώστας Ντάβαρης αναμένεται να αναλάβει τις τύχες του Πανηλειακού καθώς από σήμερα παίζει...μόνος του.

Ο έτερος ενδιαφερόμενος για τους ερυθρόλευκους του Πύργου, ο οικονομολόγος Βασίλης Πούρνος, απάντησε σήμερα αρνητικά και ξεκαθάρισε ότι δε θα αναλάβει τον Πανηλειακό.

Ο κ. Πούρνος δήλωσε σε μέλη της απερχόμενης διοίκησης του Πανηλειακού ότι οι επαγγελματικές του ασχολίες στην Αθήνα δε του επιτρέπουν να βρίσκεται όσο συχνά θέλει στον Πύργο για τον Πανηλειακό. Ως εκ τούτο τόνισε ότι αν αναλάμβανε τον Πανηλειακό δε θα μπορούσε να αποδώσει το έργο που θα ήθελε και που θα έπρεπε ώστε ο Πανηλειακός να επιστρέψει στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Κώστας Ντάβαρης φαίνεται ότι θα αναλάβει τις τύχες του Πανηλειακού, καθώς δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος.
Ο κ. Ντάβαρης άλλωστε χθες είχε δηλώσει ότι ήταν πανέτοιμος να καταθέσει εγγυητική επιταγή ύψους 100.000 ευρώ σε λογαριασμό του Πανηλειακού, ώστε να πείσει την απερχόμενη διοίκηση του ΤΑΠ να του εμπιστευτεί την ομάδα.

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και επαφές του Κώστα Ντάβαρη με τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης ώστε να δρομολογηθεί η αλλαγή διοίκησης στο ΤΑΠ Πανηλειακός.
Πηγή:  www.thebest.gr