ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Σελίδες

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΩΞΗ-ΦΙΜΩΣΗ εφημερίδας "ΑΥΓΗΣ" Πύργου


Προς τους κ.κ. αφους Καπογιάννη, Δ/ντές της εφημερίδας "ΑΥΓΗ" Πύργου
    Αγαπητοί
    Η επιστολή της 27-1-2011 του εκλεκτού Ηλείου συμπολίτη κ. Γιώργη Δόξα, που το αδιαμφισβήτητο κυρος του βαρύνει πλέον η κληρονομιά των ονομάτων των μεγάλων γονιών του Τάκη και Ειρήνης Δόξα, με λόγια αιχμηρά και μεστά περιεχομένου για την συμπεριφορά της Πολιτείας (διάβαζε μονοκομματικών Κυβερνήσεων εξουσίας) απέναντι στην ιστορική εφημερίδα της Ηλείας "ΑΥΓΗ" που έχετε την τιμή να διευθύνετε, άγγιξε κάθε Ηλείο, κάθε πνευματικό και ενεργό πολίτη.
    Σήμερα ο κ. Πεταλωτής, χτές ο κ. Γκιουλέκας, προχτές ο κ. Ρουσσόπουλος κ.ά. σε βάθος χρόνου, δεινοί εξουσιαστές μας με τον αποκλεισμό της "ΑΥΓΗΣ", θέλουν συνειδητά να φιμώσουν μια καθαρή, μαχητική και ανεξάρτητη έντυπη φωνή που επί 6 και πλέον δεκαετίες στέκεται στις επάλξεις της τοπικής Ηλειακής δημοσιογραφίας και από την άλλη να εδυναμώσουν με τις γαλαντόμες επιλεκτικές χορηγίες-αργυρώνητες εξαγορές τους εφημερίδες, δηλ. τα κάθε είδους "λιβανιστήρια" που καθημερινά μας γεμίζουν με τα σκουπίδια τους... Αυτό αποτελεί μεγάλη αδικία αλλά και ντροπή!
    Το ίδιο που γίνεται σήμερα στην "ΑΥΓΗ" είχε γίνει παλιότερα με την μαχητική εφημερίδα της Ηλείας "ΕΥΘΥΝΗ" του αείμνηστου αγωνιστή Θέμη Τζίφα, για όσους θυμούνται καλά ίδια συμπεριφορά, ίδια φίμωση!..
    Έχουμε χρέος όλοι, όσοι αγαπάμε τον τόπο μας και την σωστή ενημέρωση να αντιδράσουμε, όχι για χατίρι μόνο της "ΑΥΓΗΣ" (που τη θέλουμε ακόμη πιο ανεξάρτητη και αμερόληπτη) αλλά για χάρη της υγιούς δημοσιογραφίας, και να αντισταθούμε στα κάθε λογής κυβερνητικά τερτίπια, στηρίζοντας τα φύλα εκείνα που στέκονται σθεναρά στο ύψος των περιστάσεων και η "ΑΥΓΗ" είναι ένα από τα ελάχιστα.
        Φιλικά
Σωτήρης Σωτηρόπουλος
ιατρός, πρόεδρος του "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΒΡΗΣ", εκδότης του περιοδικού "ΔΙΒΡΗ" και πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών "Κοινωνικη Ένωση Αναδημιουργίας"
Υ.Γ. Το παρόν θα αποσταλλεί αρμοδίως όπου δει